Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:16

كرم بادام و كارامل

كرم بادام و كارامل

shooroshirin7

0 1

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

شكر  250 گرم

 

خامه پر چرب  425 میلی‌لیتر

 

اسانس بادام  1 قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ  5 عدد درشت

 

زرده تخم‌مرغ  2 عدد

 آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

سه‌چهارم پیمانه از شكر و یك‌چهارم پیمانه آب، در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود (بهتر است دیواره ظرف را به لیموی تازه آغشته نمایید).

 آن‌گاه آن را بجوشانید تا كارامل شود. حالا كارامل را در 4 قالب نسوز چربكرده، به گنجایش 250 میلی‌لیتر بریزید و كنار بگذارید.

 سپس خامه و اسانس بادام را با هم مخلوط كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود و بعد از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید.

 اكنون تخم‌مرغ، زرده‌های تخم‌مرغ و باقیمانده شكر را با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ شود و آن را با خامه مخلوط كنید و در قالب‌ها، روی كارامل بریزید.

اینك قالب‌ها را در ظرف مناسب و دیواره بلندی بچینید و تا نیمه از آب جوش پر كنید.

 آن‌گاه در فر گرم‌شده با دمای 160 درجه سانتیگراد، قرار دهید و به مدت تقریبی 30- 35 دقیقه، كرم را بپزید.

 برای حصول اطمینان از پختن كرم، یك خلال چوبی در آن فرو ببرید و چنانچه چیزی از كرم، به خلال چوبی نچسبید كرم را از فر درآورید، رویش فویل بكشید و صبر كنید تا در دمای محیط خنك شود.

آن‌گاه یك شب در یخچال نگه دارید.

 حالا كرم را برای پذیرائی در بشقاب مناسبی برگردانید و با میوه و خامه فرم گرفته بیارائید.

 

برچسب ها: كاراملكرم بادامدسر بادامكرم بادام و كاراملانواع كاراملآموزش كاراملآموزش دسر بادام تعداد بازديد: 1522 تعداد نظرات: 0

نظرتون در مورد اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است