آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
سهچهارم پیمانه از شكر و یكچهارم پیمانه آب، در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود (بهتر است دیواره ظرف را به لیموی تازه آغشته نمایید).
آنگاه آن را بجوشانید تا كارامل شود. حالا كارامل را در 4 قالب نسوز چربكرده، به گنجایش 250 میلیلیتر بریزید و كنار بگذارید.
سپس خامه و اسانس بادام را با هم مخلوط كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود و بعد از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید.
اكنون تخممرغ، زردههای تخممرغ و باقیمانده شكر را با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ شود و آن را با خامه مخلوط كنید و در قالبها، روی كارامل بریزید.
اینك قالبها را در ظرف مناسب و دیواره بلندی بچینید و تا نیمه از آب جوش پر كنید.
آنگاه در فر گرمشده با دمای 160 درجه سانتیگراد، قرار دهید و به مدت تقریبی 30- 35 دقیقه، كرم را بپزید.
برای حصول اطمینان از پختن كرم، یك خلال چوبی در آن فرو ببرید و چنانچه چیزی از كرم، به خلال چوبی نچسبید كرم را از فر درآورید، رویش فویل بكشید و صبر كنید تا در دمای محیط خنك شود.
آنگاه یك شب در یخچال نگه دارید.
حالا كرم را برای پذیرائی در بشقاب مناسبی برگردانید و با میوه و خامه فرم گرفته بیارائید.