Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 23 مهر 1403 - 09:42

پنكيك پر‌شده با پنير و خامه

پنكيك پر‌شده با پنير و خامه

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

آرد............. 175 گرم

نمك........... يك‌و يك‌چهارم قاشق چايخوري

شكر................ 6 قاشق سوپخوري

وانيل............ يك‌دوم قاشق چايخوري

تخم‌مرغ ...........3 عدد

شير............. 250ميلي‌ليتر

آب گازدار................ يك قاشق سوپخوري

 

مواد لازم مياني

كشمش............ 100 گرم

گردوي خردكرده ...........150 گرم

آب ليموترش ............2 قاشق سوپخوري

پوست ليموي رنده‌كرده ..............1عدد

پنير خامه‌اي..................250 گرم

خامه............‌ 3 قاشق سوپخوري

مارمالاد زردآلو.............. 4 قاشق سوپخوري

دارچين ...........نصف قاشق چايخوري

پودر هل............. نصف قاشق چايخوري

آشپزباشی - ليلا كردبچه :

روش‌تهیه

آرد، نمك، شكر و وانيل را در كاسه‌اي بريزيد و با هم مخلوط كنيد. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، شير و آب گازدار را بيفزائيد و با همزن دستي كمي هم بزنيد تا مايه يكدست شود. سپس آن را از صافي رد كنيد، روي آن را بپوشانيد و ده دقيقه استراحت دهيد. كف تابه‌ي مخصوص پنكيك به قطر 15 سانتيمتر را كمي چرب كنيد و هر بار قدري از مايه‌ي پنكيك در تابه بريزيد و به آرامي بچرخانيد تا همه‌جاي آن را بپوشاند. همين كه يك طرف پنكيك پخت آن را برگردانيد تا طرف ديگرش نيز طلائي رنگ شود. اكنون از مايه‌ي مياني روي هر پنكيك بماليد و رول كنيد و كمي پودر شكر روي هر كدام بپاشيد و ميل كنيد.

روش تهيه‌ي مواد مياني

همه‌ي مواد را داخل كاسه‌اي بريزيد و مخلوط كنيد.

 

یادآوری

مي‌توانيد پنكيك‌ها را به شكل گل رز بپيچيد و روي نان تارت بچينيد.

برچسب ها: پنکیکپنكيك پر‌شده با پنير و خامهطرز تهیه پنكيك پر‌شده با پنير و خامه تعداد بازديد: 635 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟