آشپزباشی - ليلا كردبچه :
روشتهیه
آرد، نمك، شكر و وانيل را در كاسهاي بريزيد و با هم مخلوط كنيد. آنگاه تخممرغها، شير و آب گازدار را بيفزائيد و با همزن دستي كمي هم بزنيد تا مايه يكدست شود. سپس آن را از صافي رد كنيد، روي آن را بپوشانيد و ده دقيقه استراحت دهيد. كف تابهي مخصوص پنكيك به قطر 15 سانتيمتر را كمي چرب كنيد و هر بار قدري از مايهي پنكيك در تابه بريزيد و به آرامي بچرخانيد تا همهجاي آن را بپوشاند. همين كه يك طرف پنكيك پخت آن را برگردانيد تا طرف ديگرش نيز طلائي رنگ شود. اكنون از مايهي مياني روي هر پنكيك بماليد و رول كنيد و كمي پودر شكر روي هر كدام بپاشيد و ميل كنيد.
روش تهيهي مواد مياني
همهي مواد را داخل كاسهاي بريزيد و مخلوط كنيد.
یادآوری
ميتوانيد پنكيكها را به شكل گل رز بپيچيد و روي نان تارت بچينيد.