تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
پاستا را در آب جوش بریزید و بجوشانید تا نرم شود و بعد آن را در صافی بریزید. آنگاه زردههای تخممرغ را همراه با شكر، با همزن برقی بزنید تا سبك و كمرنگ شود.
سپس شیر را بجوشانید و به آرامی به زردههای تخممرغ بیفزائید و روی حرارت بگذارید.
بعد از یك دقیقه، كرم را از روی حرارت بردارید و بگذارید كاملاًخنك شود.
حالا پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل كنید و آن را به كرم بیفزائید.
اكنون خامه و وانیلین را درون آن بریزید و پاستا را اضافه كنید.
اینك كرم فراهم كرده را در 6 قالب كوچك به گنجایش 150 میلیلیتر بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد.
بعد از حدود شش ساعت، دسر را از قالبها جدا كنید.
یادآوری1: برای تهیهی این دسر از قالب سیلیكونی استفاده شده است.
یادآوری2: چنانچه از قالبهای فلزی برای تهیهی دسر استفاده میكنید.
قبل از جدا كردن دسر از آن، قالب را به مدت 8 ثانیه در آب گرم نگه دارید و بعد دسر را روی ظرف مورد نظر برگردانید.