ماهنامه آشپزباشی - محیا ربیعی
پرك بادام و ٣ قاشق سوپخوری شكر را در قابلمه كوچکی بريزيد و روی حرارت ملايم قرار دهيد تا شكر حل شود و به رنگ طلائی درآيد.
در اين ميان، گاهی قابلمه را بچرخانيد تا شكر به طور يكنواخت طلائیرنگ و كارامل شود.
آنگاه پرك بادام كارامل شده را روی سینی دارای كاغذ روغنی بريزيد و همينكه خنك شد، آن را به كمك دستگاه غذاساز ريز خرد كنيد. (پرالين بادام) سپس سفيده تخممرغها را در كاسه مناسبی بريزيد و با همزن برقی بزنيد تا فرم بگيرد. حالا 20 گرم شكر را كمكم به سفيده تخممرغها بيفزائيد و هم بزنيد تا شكر حل شود. اكنون ژلاتين را روی 2قاشقسوپخوری آب سرد بپاشيد و صبر كنيد تا ژلاتين به حالت اسفنجی درآيد.
سپس آن را به روش بنماری (حرارت بخار آب جوش) حل كنيد تا كاملا شفاف شود. اكنون خامه فرم گرفته را با سفيدههای همزده مخلوط كنيد و بستنی نرم شده را نيز به آن بيفزائيد.
آنگاه قهوه فوری را در آب جوش حل كنيد و بگذاريد خنك شود. حالا آن را همراه با محلول ژلاتين و پرالين، به مخلوط خامه افزوده و به كمك ليسك مخلوط كنيد.
اكنون مایه فراهم كرده را در قالب سليكونی بريزيد و دست كم 4 ساعت، در فريزر نگه داريد تا كاملا سفت شود و بتوانيد براحتی آن را از قالب در آوريد.
اينك دسر را از قالب درآوريد و رويش را با خامه فرم گرفته و پرك بادام برشته كرده بيارائيد.
يادآوري: اين دسر فريزری می باشد و پس از خارج كردن از قالب، میبايد بلافاصله مصرف شود.