Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:07

كرم زردآلو

كرم زردآلو

shooroshirin6

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

 زردآلو 1 كیلوگرم

 

شكر 180 گرم

 

آب 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

زرده تخم‌مرغ 3 عدد

 

شكر (اضافی) 60 گرم

 

پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو 1قاشق سوپخوری

 

آب زرد آلو 2قاشق سوپخوری

 

خامه شیرین شده و همزده 300 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

هسته زردآلوها را درآورید و همراه با شكر و آب، در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا شكر حل شود. آن‌گاه زردآلو‌ها را به مدت تقریبی 10 دقیقه، بجوشانید تا نرم شوند. سپس زردآلوها را در صافی بریزید و آب زردآلو و 8 عدد از آنها را نگه دارید.

حالا پوست زردآلوها را بگیرید و پوره كنید. اكنون زرده تخم‌مرغ‌ها را همراه با شكر (اضافی) با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود (روی حرارت آب جوش).

ژلاتین را نیز روی مخلوط آبلیمو و آب زردآلو بپاشید و به روش بن‌‌ماری حل كنید. اینك پوره زردآلو را به زرده‌های تخم‌مرغ بیفزائید و محلول ژلاتین را نیز همراه با خامه، درون مایه بریزید.

حالا مایه فراهم كرده را در قالب مناسب دسر به قطر تقریبی 20 سانتیمتر یا به گنجایش 5 پیمانه، بریزید و رویش را بپوشانید. سپس قالب را یك شب در یخچال نگه دارید تا كرم ببندد.

آن‌گاه كرم را روی ظرف مناسب و زیبائی برگردانید و با باقیمانده زردآلو و آب زردآلو بیارائید.

 

برچسب ها: دسركرم زردآلوکرم با زردآلودسر زردآلوآموزش کرم زردآلو تعداد بازديد: 1795 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟