تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
هسته زردآلوها را درآورید و همراه با شكر و آب، در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا شكر حل شود. آنگاه زردآلوها را به مدت تقریبی 10 دقیقه، بجوشانید تا نرم شوند. سپس زردآلوها را در صافی بریزید و آب زردآلو و 8 عدد از آنها را نگه دارید.
حالا پوست زردآلوها را بگیرید و پوره كنید. اكنون زرده تخممرغها را همراه با شكر (اضافی) با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود (روی حرارت آب جوش).
ژلاتین را نیز روی مخلوط آبلیمو و آب زردآلو بپاشید و به روش بنماری حل كنید. اینك پوره زردآلو را به زردههای تخممرغ بیفزائید و محلول ژلاتین را نیز همراه با خامه، درون مایه بریزید.
حالا مایه فراهم كرده را در قالب مناسب دسر به قطر تقریبی 20 سانتیمتر یا به گنجایش 5 پیمانه، بریزید و رویش را بپوشانید. سپس قالب را یك شب در یخچال نگه دارید تا كرم ببندد.
آنگاه كرم را روی ظرف مناسب و زیبائی برگردانید و با باقیمانده زردآلو و آب زردآلو بیارائید.