تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
قالب مناسبی را به گنجایش پنج و نیم لیتر (6 پیمانه) چرب كنید. توتفرنگیها و آبلیمو را در پارچ دستگاه مخلوطكن بریزید و پوره كنید، آنگاه پوره به دست آمده را در صافی بریزید.
زردههای تخممرغ را در كاسه كوچكی بریزید، شكر و وانیلین را بیفزائید و كاسه را روی بخار آبجوش بگذارید. سپس آن را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. حالا زردههای تخممرغ را به پوره صاف شده توتفرنگی اضافه كنید.
اكنون پودرژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل كنید. اینك محلول ژلاتین را همراه با خامه درون پوره توتفرنگی بریزید و هم بزنید.
آنگاه سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و سفید شود. سپس آن را نیز درون مایه فراهم كرده، بریزید و به آرامی مخلوط كنید. حالا موس را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 3-4 ساعت، در فریزر قرار دهید.
اكنون موس را از قالب جدا كنید و در ظرف مناسبی بگذارید. سپس آن را در یخچال نگه دارید تا از حالت یخزدگی خارج شود. اینك موس را با میوه بیارائید و میل كنید.