Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:13

كرم كاسترد اسپانیائی (جادوئی)

كرم كاسترد اسپانیائی (جادوئی)

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ 2 عدد

 

شكر 90 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شیر 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری

 

آب 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

زرده تخم‌مرغ‌ها، شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ‌ و غلیظ شود. آن‌گاه شیر را بیفزائید و مایه به دست آمده را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.

سپس آن را بجوشانید و از روی حرارت بردارید. حالا ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید اكنون محلول ژلاتین را به مخلوط شیر بیفزائید و هم بزنید.

اینك سفیده تخم‌‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و آن را در دو نوبت درون مایه فراهم كرده بریزید.

آن‌گاه مایه به دست آمده را در قالب مرطوب و مناسبی به گنجایش یك لیتر (4 پیمانه) بریزید و در یخچال قرار دهید تا كرم كاملا ببندد. سپس كرم را برای پذیرائی، روی ظرف مناسب و زیبائی برگردانید.

یادآوری: می‌توانید این دسر را در 4 قالب به گنجایش هر یك 250 میلی‌لیتر نیز تهیه كنید.

 

برچسب ها: دسركرم كاسترد اسپانیائی (جادوئی)کرم اسپانیاییکرم کاستردکرم جادویی تعداد بازديد: 1820 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است