تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
زرده تخممرغها، شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. آنگاه شیر را بیفزائید و مایه به دست آمده را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.
سپس آن را بجوشانید و از روی حرارت بردارید. حالا ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل كنید اكنون محلول ژلاتین را به مخلوط شیر بیفزائید و هم بزنید.
اینك سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و آن را در دو نوبت درون مایه فراهم كرده بریزید.
آنگاه مایه به دست آمده را در قالب مرطوب و مناسبی به گنجایش یك لیتر (4 پیمانه) بریزید و در یخچال قرار دهید تا كرم كاملا ببندد. سپس كرم را برای پذیرائی، روی ظرف مناسب و زیبائی برگردانید.
یادآوری: میتوانید این دسر را در 4 قالب به گنجایش هر یك 250 میلیلیتر نیز تهیه كنید.