آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
نان را 8 قسمت كنید. سپس درون هر برش حفرهای ایجاد كنید.
آنگاه مربای زردآلو و پنیر خامهای را با هم مخلوط كنید و یك قاشق سوپخوری از این مخلوط را در هر یك از حفرههای نان بریزید.
سپس تخممرغها، شیر و دارچین را با هم مخلوط كنید و كره را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید.
حالا هر دو طرف نانها را حدود 5 ثانیه در مایهی فراهم كرده فرو برید و هر دو طرف آن را حدود 3 دقیقه در كره سرخ كنید تا طلائی رنگ شود.
اكنون نانها را در ظرف مناسبی بچینید و در صورت دلخواه رویشان میپل سیروپ بریزید و میل كنید.
یادآوری: میپل سروپ شیرهی درخت افراست كه در بیشتر سوپرماركتها به فروش میرسد.
اگر میپل سیروپ در دسترس نبود از عسل استفاده كنید.