آشپزباشی- مریم امیری :
روشتهیه
گیلاس ها را همراه با شکر و آبلیمو در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم 5 دقیقه بجوشانید و کنار بگذارید تا خنک شود. آنگاه پنیر خامهای را همراه با پودر شکر با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد شکلات سفید را به آن بیفزایید و مخلوط کنید. حالا پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و آن را به روش بنماری حل کنید. سپس محلول ژلاتین را به مایة پنیری بیفزائید و هم بزنید. اکنون خامة فرم گرفته را نیز افزوده و مخلوط کنید تا مایة صاف و یکدستی حاصل شود. آنگاه مایة فراهم کرده را سه قسمت کنید و یک قسمت را با پودر کاکائو و قسمت دیگر را با پورة گیلاس مخلوط سازید. اینک هر سه قسمت را به ترتیب در 12 قالب به گنجایش 90 میلیلیتر بریزید و روی کرم را با شکلات چیپسی بپوشانید. آنگاه دسر را یک شب در فریزر نگه دارید و بعد آنها را برای پذیرائی، از قالب جدا کنید و با شکلات و گیلاس بیارائید.
خواص گیلاس
گیلاس از دسته میوه های پرطرفدار است که ؛ برخی معتقد هستند خاستگاه این میوه قاره آسیا است.این میوه افزون بر طعم دلپذیر خواص زیادی نیز دارد. هر درخت گیلاس در یک فصل حدود 7000 گیلاس تولید میکند. رنگ گیلاس از زرد تا سیاه متغیر است ،اما معروف ترین نوع گیلاس به رنگ قرمز است. همچنین شکل آن از کروی تا قلبی شکل تغییر میکند.از گیلاس میتوان در تهیه تارت، پای گیلاس، آب میوه و... استفاده کرد این میوه سرشار از مواد مغذی و ویتامین است و همچنین به کالری سوزی کمک میکند و میتواند جایگزین غذاهای پرکالری شود و کالری مصرفی روزانه را کاهش دهد.