آشپزباشی - آرزو گنجی
روغن مایع، کره، ایرمیک و آرد را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا آرد و ایرمیک به رنگ قهوهای روشن درآید.
آنگاه مخلوط شیر و شکر را کم کم بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا حلوا از ظرف جدا شود.
سپس پودر هل را اضافه کنید و حلوا را از روی حرارت بردارید. حالا حلوا را در ظرف مناسبی بریزید و با خلال پسته و پرک بادام بیارائید.
یادآوری: میتوانید حلوا را در قالبهای سیلیکونی بریزید و قالب بزنید و در صورت دلخواه با شکلات بیارائید.