روشتهیه
كيك را به ضخامت 5/1 سانتيمتر برش بزنيد ديواره و كف ظرف پيركس را با تكههاي كيك كاملاً بپوشانيد. چنانچه ارتفاع كيك از ديواره ظرف پيركس بيشتر بود آن را بريده و كنار بگذاريد (با تكههاي بريده شده ميتوانيد منافذ داخل ظرف را كاملاً پر كنيد) پودر ژله را در ظرفي ريخته ابتدا يكدوم پيمانه آبجوش اضافه كرده خوب هم بزنيد تا پودر ژله كاملاً حل شود سپس يكدوم پيمانه آب سرد را اضافه كرده و كاملاً مخلوط كنيد. در مخلوط كني مايه ژله، خامه، شيرعسلي، آب انار را ريخته 1 تا 2 دقيقه مخلوط كنيد تا مايه يكدست شود اين مايه را روي كيك كه در ظرف پيركس چيدهايد بريزيد تا كاملاً سطح كيك را بپوشاند (قسمتهاي اضافي كيك اگر از مايه بيرون بود جدا كنيد) ظرف را به مدت 4 تا 5 ساعت در يخچال قرار داده تا مايه كاملاً بسته شود. سپس ميتوانيد با خامه و دانههاي انار يا هر چيزي كه مايليد آن را تزيين كرده و به عنوان دسر نوش جان كنيد.
نكته:
شما ميتوانيد از هر شكل ظرف يا كيك استفاده كنيد (مهم نيست كه حتماً مستطيل باشد) مهم اين است كه تكههاي كيك ديواره و كف ظرفتان را كاملاً و به طور فشرده بپوشاند ضمناً ارتفاع ظرف پيركس زياد نباشد.