Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:07

دسر كيك انار

دسر كيك انار

shooroshirin

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 تا 10 نفر

آب‌جوش...................يك‌دوم پيمانه

آب‌سرد...............يك‌دوم پيمانه

كيك اسفنجي ساده (مستطيل شكل) به ابعاد 6×10×20...............1 عدد

خامه...................1 پيمانه

شير غليظ شده يا (شيرعسلي).................يك‌دوم پيمانه

ژله انار..................1 بسته

آب انار...............1 پيمانه

ظرف پيركس مستطيل شكل به ابعاد تقريباً 4×12×21 (پيركس كوچك)

روش‌تهیه

كيك را به ضخامت 5/1 سانتي‌متر برش بزنيد ديواره و كف ظرف پيركس را با تكه‌هاي كيك كاملاً بپوشانيد. چنانچه ارتفاع كيك از ديواره‌ ظرف پيركس بيشتر بود آن را بريده و كنار بگذاريد (با تكه‌هاي بريده شده مي‌توانيد منافذ داخل ظرف را كاملاً پر كنيد) پودر ژله را در ظرفي ريخته ابتدا يك‌دوم پيمانه آب‌جوش اضافه كرده خوب هم بزنيد تا پودر ژله كاملاً حل شود سپس يك‌دوم پيمانه آب   سرد را اضافه كرده و كاملاً مخلوط كنيد. در مخلوط كني مايه ژله، خامه، شيرعسلي، آب انار را ريخته 1 تا 2 دقيقه مخلوط كنيد تا مايه يك‌دست شود اين مايه را روي كيك كه در ظرف پيركس چيده‌ايد بريزيد تا كاملاً سطح كيك را بپوشاند (قسمت‌هاي اضافي كيك اگر از مايه بيرون بود جدا كنيد) ظرف را به مدت 4 تا 5 ساعت در يخچال قرار داده تا مايه كاملاً بسته شود. سپس مي‌توانيد با خامه و دانه‌هاي انار يا هر چيزي كه مايليد آن را تزيين كرده و به عنوان دسر نوش‌ جان كنيد.

 

نكته:

شما مي‌توانيد از هر شكل ظرف يا كيك استفاده كنيد (مهم نيست كه حتماً مستطيل باشد) مهم اين است كه تكه‌هاي كيك ديواره و كف ظرفتان را كاملاً و به طور فشرده بپوشاند ضمناً ارتفاع ظرف پيركس زياد نباشد.

برچسب ها: دسرطرز تهیهکیک اناردسر كيك انار تعداد بازديد: 366 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است