Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:15

پالته آلو قرمز

پالته آلو قرمز

shooroshirin7

0 1

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

آلو قرمز  1/5 كیلوگرم

 

پودر نارگیل  یك‌چهارم پیمانه

 

آب 375 میلی‌لیتر (یك‌ویك‌دوم پیمانه)

 

شكر 150 گرم

 

آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری

 

برگ نعنا برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی- مریم امیری

3 عدد از آلوها را خرد كنید و با پودر نارگیل مخلوط سازید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید.

آن‌گاه باقیمانده آلوها را خرد كنید و با یك‌دوم پیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد و نرم شود.

سپس ان را در صافی بریزید و عصاره آلو را جدا كنید. حالا شكر، ارد ذرت و 1 پیمانه آب را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید.

آن‌گاه عصاره آلو را بیفزائید و روی حرارت قرار دهید. اكنون آن را پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود.

سپس از روی حرارت بردارید و در 8 قالب به گنجایش 150 میلی‌لیتر بریزید. اینك  آلوی مخلوط كرده با پودر نارگیل را رویش بریزید و دسر را 4 ساعت در یخچال بگذارید. حال دسر را برای پذیرائی، با برگ نعنا بیارائید.

یادآوری: پالته نوعی دسر تركیه‌ای است كه از مخلوط پوره میوه و نشاسته تهیه می‌شود.

 

برچسب ها: انواع دسرآموزش دسردسر میوهدسر آلوپالته آلو قرمزپالته آلوپالته میوه تعداد بازديد: 2535 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر