آشپزباشی- مریم امیری
3 عدد از آلوها را خرد كنید و با پودر نارگیل مخلوط سازید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید.
آنگاه باقیمانده آلوها را خرد كنید و با یكدوم پیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد و نرم شود.
سپس ان را در صافی بریزید و عصاره آلو را جدا كنید. حالا شكر، ارد ذرت و 1 پیمانه آب را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید.
آنگاه عصاره آلو را بیفزائید و روی حرارت قرار دهید. اكنون آن را پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود.
سپس از روی حرارت بردارید و در 8 قالب به گنجایش 150 میلیلیتر بریزید. اینك آلوی مخلوط كرده با پودر نارگیل را رویش بریزید و دسر را 4 ساعت در یخچال بگذارید. حال دسر را برای پذیرائی، با برگ نعنا بیارائید.
یادآوری: پالته نوعی دسر تركیهای است كه از مخلوط پوره میوه و نشاسته تهیه میشود.