تحریریه ماهنامه آشپزباشی – لیلا آیانی صفت
قالبهای تارتلت به قطر 10 سانتیمتر را چرب كنید. آرد، پودر كاكائو و نمك را در كاسهای الك كنید. آنگاه كره را بیفزائید و با نوك انگشتان مواد را به شكل خرده نان در آورید.
سپس شكر را اضافه كنید و بعد آب را بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت 15 دقیقه در یخچال نگهدارید. بعد خمیر را در قالبها بیندازید و اطراف آن را صاف و مرتب كنید.
روی خمیر را با كاغذ بپوشانید و با حبوبات سنگین كنید و در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید. حالا كاغذ و حبوبات را بردارید و 10 دقیقه دیگر خمیر را بپزید.
همینكه نان تارت خنك شد، كرم گاناش را رویش بریزید و به لبههای خمیر مارمالاد بریزید و در فندق بزنید. اینك تارتلتها را با میوههای دلخواه پر كنید.