روشتهیه
فر را با دماي 180 درجهی سانتیگراد روشن کرده و قالب 23 سانتیمتري را چرب کرده و کاغذ بيندازيد. 55 گرم از شکلاتها را با رنده ریز رنده کرده و کنار بگذارید. سپس باقیمانده شکلاتها را درشت خرد کنید و با کره به روش بنماری ذوب کنید. در یک کاسهی بزرگ، زردهی تخممرغها را با یکدوم پیمانه شکر و نمک بزنید تا سفت شده و رنگ آن روشن شود. در کاسهای دیگر سفیده تخممرغها را زده و بعد از كف كردن کرم تارتار را اضافه کنید. 2 دقیقه بزنید تا فرم بگيرد، سپس در حال همزدن یکچهارم پیمانه شکر باقی مانده را به تدريج به سفيده ها اضافه کرده، بزنید تا مایع کاملاً سفت شود (یک تا 2 دقیقه کافی است). مخلوط شکلات و کرهی آب شده، آرد و زردهی تخممرغ را مخلوط كنيد. یکچهارم از سفیدهی تخممرغ را با شکلات رنده شده مخلوط کرده و کنار بگذاريد. بقيه سفیده تخممرغ را در مخلوط بالا ريخته و سپس داخل قالب بریزید. یکچهارم سفیده تخممرغ و رنده شکلات را روی سطح مایع داخل قالب بریزید. قالب را 25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد. بعد از بیرون آوردن قالب از فر 10 دقیقه صبر کنید تا خنک شود.
طرز تهیه ژله انار:
سیب را با پوست خرد كنيد تا مقدار آن سهچهارم پیمانه شود. در یک تابه، سیب خرد شده، آب انار، شکر و کرانبری را ریخته، بگذارید تا به جوش آید. مواد را روي حرارت متوسط 10 دقیقه بجوشانيد تا این که سیب نرم شده و مایع سفت شود. در ظرف را باز گذاشته، هم بزنید تا مایع به سهچهارم پیمانه برسد. این مایع خمیری شکل را در الک ریخته، فشار دهید تا آب آن کاملاً خارج شود. تفاله را دور ریخته، ژله به دست آمده را هم زده و روی سطح کیک پهن کنید به طوری که تمام سطح کیک پوشانده شود بگذارید تا یک ساعت خنک شود.
طرز تهیه گاناش:
شکلات، شکر، کره، عسل و نمک را در ظرف نسوز ریخته و در حالت بنماری هم بزنيد تا مخلوط کاملاً نرم شود. مواد را از روی حرارت برداشته، بگذارید در دمای اتاق خنک شود. یکدوم از مواد را دور کیک بمالید و مابقی را دوباره به حالت بنماری کمی گرم کنید و روی سطح کیک را با آن پوشش دهید و با دانههای انار تزیین کنید.