آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا کف کند و بعد شکر و وانیل را به آن بیفزائید و در حدود ۸ دقیقه هم بزنید تا تخممرغها کمرنگ و کاملا سبک و پفکی شوند.
سپس آب جوش و کره را با هم مخلوط کنید و كنار بگذارید.
حالا آرد، بیکینگپودر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط و الک کنید و آن را به مایه تخممرغی بیفزائید و به آرامی با لیسک مخلوط سازید.
اکنون مخلوط آب و کره را نیز اضافه کنید و مایه حاصل را در قالب چربکرده به اندازه 20×30 سانتیمتر دارای کاغذ روغنی بریزید.
آنگاه کیک را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه کیک کاملا خنک شد.
آن را به تکههای کوچک برش دهید و هر تکه را در کرم گاناش بغلتانید و بعد در پودر نارگیل بزنید.
اکنون کیک لیمنگتن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
برای تهیه کرم گانا
خامه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود ولی نجوشد!
آنگاه شکلات را به آن بیفزائید و ظرف را از روی حرارت بردارید.
کرم را پیوسته هم بزنید تا شکلات آب شود.