Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 20 مهر 1403 - 12:49

اسلایس وانیلی

اسلایس وانیلی

shooroshirin

0 0

متوسط

25 دقیقه

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 8 برش

کره..............  180 گرم

شکر........... 180 گرم

اسانس وانیل............. 1 قاشق چایخوری

زردة تخم‌مرغ..............  4 عدد

تخم‌مرغ کامل............. 1 عدد

آرد.............. 250 گرم

بیکینگ‌پودر ............1 قاشق چایخوری

خامة فرم گرفته............ به میزان لازم

توت فرنگی، کرن بری و برگ نعنا .............. برای تزئین

آشپزباشی - افسانه ظروفی :

روش‌تهیه

فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازة 20×30 سانتیمتر چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه زردة تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. سپس تخم‌مرغ را به آن افزوده و مخلوط نمائید. حالا مخلوط الک کردة آرد و بیکینگ‌پودر را نیز درون این مایه بریزید و هم بزنید. اکنون مایة‌ فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید. همینکه کیک خنک شد، آن را به مستطیل‌های 5×10 سانتیمتری برش دهید و آنها را سه تا سه تا با خامة فرم گرفته به هم بچسبانید. اینک اسلایس وانیل را دست کم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا آمادة مصرف شود. آن‌گاه اسلایس وانیلی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و رویش را با خامه، توت فرنگی، کرن بری و برگ نعنا بیارائید.

 

خواص  وانیل

از آنجا که وانیل رایحه ای عالی دارد، بنابراین بر روی مغز و سیستم عصبی تأثیر می گذارد تا استرس و احساس افسردگی را کاهش دهد. همچنین با رایحه ای عالی، روحیه را بالا می برد و به عنوان یک داروی ضد افسردگی نیز عمل می کند. در نتیجه، اگر روز شلوغی دارید، پس از آن هر نوع غذای وانیلی را برای تسکین استرس خود داشته باشید، زیرا غذاهای وانیلی رایحه‌ای شیرین دارند.

برچسب ها: شیرینی پزیطرز تهیهاسلایس وانیلیطرز تهیه اسلایس وانیلیاموزش آشپزی تعداد بازديد: 826 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است