آشپزباشی - آرزو گنجی
قالب عمیقی (لوف) را به عرض 7 و به طول 22 سانتیمتر چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای 175 درجة سانتیگراد گرم کنید.
آنگاه تخممرغها، ارده، کره، شیره انگور و پودر کاکائو را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.
سپس آرد و بیکینگپودر را روی این مایه الک کنید و بعد شیر و موز را به آن بیفزائید و مخلوط سازید.
حالا مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر بپزید.
همینکه کیک خنک شد، رویش را با مخلوط ارده و شیره انگور بیارائید.