آشپزباشی – مهدیس رحیمیان
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالبی را به قطر 23 سانتیمتر چرب و آرد پاشی نمائید. تخممرغها و پودر شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی بخار آب جوش قرار دهید و با همزن برقی بزنید تا غلیظ و كمرنگ شود.
آنگاه ظرف را از روی حرارت بردارید و وانیل را به آن بیفزائید. حال 1 پیمانه از این مایه را به كره اضافه كنید و كنار بگذارید. سپس آرد را به باقیمانده مایه فراهم كرده بیفزائید و مخلوط تخممرغ و كره را نیز به آن اضافه كنید.
اكنون مایه كیك را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 20-30 دقیقه، در فر بپزید. همینكه كیك خنك شد، آن را از ارتفاع دو قسمت كنید و روی یكی از آنها را با شربت پرتقال مرطوب كنید و كرم پرتقال بمالید.
اینك لایه دیگر كیك را روی كرم بگذارید و اندكی بفشارید تا دو لایه كیك به هم بچسبند. سپس رو و اطراف كیك را با كرم گاناش بپوشانید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بگذارید.
روش تهیه كرم پرتقال: همه مواد را به جز پوست پرتقال در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و پیوسته هم بزنید تا یكدست و غلیظ شود. آنگاه پوست پرتقال را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید. حالا روی كرم را بپوشانید و بگذارید در دمای اتاق خنك شود.
روش تهیه كرم گاناش: خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. سپس شكلات خرد كرده را به آن بیفزائید و مخلوط كنید، آنگاه كرم را از روی حرارت بردارید و كره را به آن اضافه كنید.