تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
پوست سیبها را بگیرید و نازك برش بزنید. آنگاه آبلیمو را روی سیبها بپاشید تا سیاه نشوند! سپس 500 میلیلیتر آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بجوشانید.
حالا سیبها را در آب جوش قرار دهید، 2 دقیقه بجوشانید و در صافی بریزید، اكنون قالب مناسبی را به اندازهی 25×35 سانتیمتر، با كاغذ روغنی بپوشانید و شكر و خلال پسته را رویش بریزید.
سپس برشهای سیب را روی مخلوط خلال پسته و شكر بچینید و رویشان دارچین بپاشید.
اكنون مایهی كیك را در قالب، روی سیبها بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرمكرده با دمای 200 درجهی سانتیگراد بپزید.
اینك كیك را از فر در آورید و پس از 5 دقیقه روی ظرف مناسب و زیبائی برگردانید.
روش تهیهی كیك اسفنجی: زردهی تخممرغها را با شكر و وانیلین مخلوط كنید و با همزن برقی هم بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.
آنگاه آب و روغن مایع را بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید.
حالا سفیدهی تخممرغها را با همزن برقی هم بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. سپس آن را به مایهی فراهمكرده بیفزائید و به آرامی مخلوط كنید.
اكنون مخلوط الككردهی آرد و بیكینگپودر را درون مایهی كیك بریزید و به آرامی مخلوط نمائید تا صاف و یكدست شود.