آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
فر(تاون) را با دمای 170 درجهی سانتیگراد گرم كنید و قالبهای مافن را با كپسولهای كاغذی بپوشانید.
در ظرف مناسبی شكلات و خامه را بریزید و آن را به روش بنماری یكدست كنید و كنار بگذارید تا سرد شود.
آنگاه در ظرف دیگری، مواد خشك را الك كنید. حالا كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك شود.
سپس تخممرغها را بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون شكلات و مواد خشك را به مایهی تخممرغی اضافه كنید و با قاشق فلزی همه را با هم مخلوط نمائید.
اینك مخلوط بهدست آمده را بین قالبهای مافن تقسیم كنید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر بپزید.
همین كه كیكها خنك شدند رویشان را با كرم شكلاتی بپوشانید و با توتفرنگی شكریكرده تزئین نمائید.
روش تهیهی توتفرنگی شكریكرده
یك سینی را با كاغذ روغنی بپوشانید.
روی توتفرنگیها را با قلممو سفیدهی تخممرغ بزنید. سپس در شكر بغلتانید و روی كاغذ قرار دهید تا خشك شود.
روش تهیهی كرم كرهای شكلاتی
شكلات را به روش بنماری آب كنید تا نرم شود. بعد آن را سرد كنید. در ظرف مناسبی، كره و وانیل را با همزن برقی بزنید تا به صورت كرم درآید.
سپس شیر و شكلات سرد شده را اضافه كنید و با قاشق مخلوط سازید. آنگاه پودر شكر را كم كم به مخلوط قبلی بیفزائید. اكنون كرم آمادهی مصرف است.