Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:10

کیک ماست و انار

کیک ماست و انار

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای مایه‌ی کیک:

آرد سفید گندم........................125 گرم

آرد ذرت..................25 گرم

پودر کاکائو........................یک قاشق چایخوری

بیکینگ‌پودر.................یک قاشق سوپخوری

وانیل.......................یک‌دوم قاشق چایخوری

شکر.......................100 گرم

کره یا مارگارین...............60 گرم

تخم‌مرغ.................3 عدد

 

مواد لازم برای رویه‌ی ماست و میوه:

ژلاتین....................10 تا 12 ورق

آب و رنده‌ی پوست................یک عدد لیمو

شکر...................150 گرم

ماست....................یک کیلوگرم

وانیل.................یک‌دوم قاشق چایخوری

خامه‌ی فرم گرفته..................400 گرم

انار تازه قرمز..................250 گرم

ورق ژلاتین اضافی.................2 ورق

 

روش‌تهیه

در یک قالب مستطیل در ابعاد 40 در 30 سانتی‌متر کاغذ روغنی بیندازید و روی کاغذ را چرب کنید. برای تهیه‌ی مایه‌ی کیک آرد گندم، آرد ذرت، پودر کاکائو و بیکینگ‌پودر را در کاسه‌ای با هم مخلوط کرده، الک کنید.

وسط آرد را گود كرده،  بقیه‌ی مواد را وسط آرد بریزید. با دور یک همزن برقی به مدت 2 دقیقه بزنید تا مایه‌ی لطیف و یک‌دستی تهیه شود. مایه را در قالب ريخته و با کاردک سطح آن را صاف کنید. سپس در فر با حرارت 180 درجه‌ی سانتی‌گراد به مدت 15 دقیقه در طبقه‌ی وسط فر بپزید. سپس از فر خارج و بعد از آن‌که کیک در قالب کمی خنک شد با چاقو کیک را از قالب جدا کنید و روی پنجره سيمي قرار دهید و کاغذ را از پشت آن جدا کنید. بعد از سرد شدن کیک را در قالب قرار دهید و مایه‌ی رویه را درست کنید.

ورقه‌های ژلاتین را در یک ظرف آب سرد قرار دهید تا نرم شوند سپس آن‌ها را برداشته، داخل یک‌دوم پیمانه آب‌جوش بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود. در مرحله‌ی بعد ماست، شکر، وانیل، آب ليمو و رنده‌ی پوست لیمو را با هم مخلوط کنید. 4 قاشق از این مایه را با محلول ژلاتین مخلوط کرده، داخل تمام مایه‌ی ماست ریخته، هم بزنید. در آخر خامه‌ی فرم گرفته را بیفزایید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. روی کیک بکشید و گل‌ها و دانه‌هایی از انار را روی آن بریزید و به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. در انتها 2 ورق ژلاتین را در آب سرد قرار دهید تا نرم شود. ورقه‌ها را از آب خارج کنید و در 6 قاشق سوپخوری آب‌جوش بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا رقیق شود حالا با قلمو روی میوه‌ها را ژله بمالید. 

برچسب ها: کیککیک ماستطرز تهیه کیک ماستکیک ماست و انار تعداد بازديد: 695 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است