روشتهیه
در یک قالب مستطیل در ابعاد 40 در 30 سانتیمتر کاغذ روغنی بیندازید و روی کاغذ را چرب کنید. برای تهیهی مایهی کیک آرد گندم، آرد ذرت، پودر کاکائو و بیکینگپودر را در کاسهای با هم مخلوط کرده، الک کنید.
وسط آرد را گود كرده، بقیهی مواد را وسط آرد بریزید. با دور یک همزن برقی به مدت 2 دقیقه بزنید تا مایهی لطیف و یکدستی تهیه شود. مایه را در قالب ريخته و با کاردک سطح آن را صاف کنید. سپس در فر با حرارت 180 درجهی سانتیگراد به مدت 15 دقیقه در طبقهی وسط فر بپزید. سپس از فر خارج و بعد از آنکه کیک در قالب کمی خنک شد با چاقو کیک را از قالب جدا کنید و روی پنجره سيمي قرار دهید و کاغذ را از پشت آن جدا کنید. بعد از سرد شدن کیک را در قالب قرار دهید و مایهی رویه را درست کنید.
ورقههای ژلاتین را در یک ظرف آب سرد قرار دهید تا نرم شوند سپس آنها را برداشته، داخل یکدوم پیمانه آبجوش بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود. در مرحلهی بعد ماست، شکر، وانیل، آب ليمو و رندهی پوست لیمو را با هم مخلوط کنید. 4 قاشق از این مایه را با محلول ژلاتین مخلوط کرده، داخل تمام مایهی ماست ریخته، هم بزنید. در آخر خامهی فرم گرفته را بیفزایید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. روی کیک بکشید و گلها و دانههایی از انار را روی آن بریزید و به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. در انتها 2 ورق ژلاتین را در آب سرد قرار دهید تا نرم شود. ورقهها را از آب خارج کنید و در 6 قاشق سوپخوری آبجوش بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا رقیق شود حالا با قلمو روی میوهها را ژله بمالید.