آشپزباشی - افسانه ظروفي :
روشتهیه
فر را با دماي 160 درجه سانتيگراد، گرم كنيد و قالبي به قطر 16 سانتيمتر را چرب كنيد و با كاغذ روغني بپوشانيد. آرد و بيكينگپودر را با هم مخلوط و الك كنيد و كنار بگذاريد. سپس كره، شكر و پوست ليمو را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. حالا تخممرغها را يكييكي بيفزائيد و پس از هر بار افزودن، آن را با همزن بزنيد. اكنون نيمي از خامه و نيمي از آرد را به مايه اضافه كنيد و بعد باقيمانده آرد و خامه را درون مايه بريزيد و آن را در قالب ريخته صاف كنيد. حالا قالب رادر فر بگذاريد و به مدت تقريبي 45 دقيقه، كيك را بپزيد. كيك را 10 دقيقه در قالب نگه داريد و بعد روي پنجره سيمي برگردانيد تا كاملاً خنك شود. اينك رو و اطراف كيك را با كرم ليمو بپوشانيد و در صورت دلخواه با زرورق شكلاتي بيارائيد.
روش تهيه كرم ليمو
1 قاشق سوپخوري پوست ليموي رنده كرده را با 4 قاشق سوپخوري آب ليمو، 50 گرم شكر، 4 قاشق چايخوري آرد ذرت و يك دوم پيمانه آب، در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد تا كرم بجوشد و قدري غليظ شود. آنگاه آن را از روي حرارت برداريد و 15 گرم كره به آن بيفزائيد.
روش آماده كردن زرورق شكلاتي دور كيك: براي تهيه كمربند شكلاتي اطراف كيك، ابتدا زرورق دلخواهتان را انتخاب كنيد و بعد به اندازه محيط و ارتفاع كيك، آن را ببريد. براي اين كار از يك صفحه فلزي و كاتر بهره بگيريد. آنگاه حدود 200 گرم شكلات سفيد يا سياه را به روش بنماري آب كنيد و روي زرورق بماليد. همين كه شكلات قدري خودش را گرفت، زرورق را برداريد و دور كيك ببنديد. سپس كيك را به مدت 15 دقيقه، در فريزر بگذاريد تا شكلات كاملاً ببندد و طرح زرورق روي آن منتقل شود. حالا زرورق را از شكلات جدا كنيد.