طرز تهیه کیک دانمارکی
برای تهیه کیک دانمارکی، كره، وانیل و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغها را بتدریج بیفزائید. سپس آرد و بیكینگ پودر را با هم مخلوط، و الك كنید و در چند مرحله، همراه با شیر به مایهی تخم مرغی اضافه كنید. اكنون مایه را در قالب لوف به اندازهی 12×30 سانتیمتر بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 35 – 40 دقیقه، یا تا زمانی كه كیك دانمارکی كاملاً بپزد، قرار دهید.
همچنین بخوانید: خرید کتاب آموزش انواع شیرینی و کیک
كیك دانمارکی خنك شده را از ارتفاع به 3 قسمت مساوی ببرید و روی هر لایه، مقداری مارمالاد بمالید. لایههای كیك را روی هم بگذارید و كمی فشار دهید تا خوب به هم بچسبند. سطح و اطراف کیک دانمارکی را نیز حالا به مارمالاد آغشته كنید. روی سطحی آرد پاشی شده، خمیر کیک دانماركی را به ضخامت 1 سانتیمتر با وردنه باز كنید و به شكلهای گوناگون مانند: چهارخانه، لوزی و یا با گلها و برگهائی كه از خمیر دانماركی ساختهاید، روی کیک دانمارکی را تزئین كنید. اینك آن را در فر (تاون) گرم شده با دمای 200 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 30 دقیقه قرار دهید تا خمیر کیک دانماركی بپزد و طلائی رنگ شود. در پایان، كیك را روی پنجرهی سیمی خنك كنید. بعد در ظرف زیبائی بگذارید و میل نمائید.