Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:17

كيــك ژنـــو

كيــك ژنـــو

shooroshirin

0 0

متوسط

35 دقیقه

10 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10 نفر:

آرد ................120 گرم

نمك.................. 1 پينچ

تخم‌مرغ............... 3 عدد

شكر ريز................ 100 گرم

وانيل................ كمي

آب پرتقال............... 6 قاشق‌ سوپخوري

خامه‌ي فرم‌گرفته.............. 600 گرم

ميوه‌هاي فصل............. 450 گرم

مغز پسته............. 150 گرم

مارمالاد زردآلو ............4 قاشق‌ سوپخوري

آشپزباشی - افسانه ظروفی:

روش‌تهیه

كف قالبي كمربندي را به قطر 21 سانتيمتر با كاغذ روغني بپوشانيد و روي كاغذ را چرب كنيد. سپس آرد و نمك را با هم مخلوط نمائيد و سه بار الك كنيد. آنگاه تخم‌مرغ‌ها، وانيل و شكر را داخل كاسه‌ي همزن برقي بريزيد و به مدت 10 دقيقه يا تا زماني كه رنگ مايه روشن شود، بزنيد. در اين هنگام مي‌بايد مايه كاملاً غليظ و حجم آن دو برابر شود. حالا آرد را بتدريج و به آرامي به آن بيفزائيد و مواد را به كمك ليسك با هم مخلوط كنيد. حالا مايه را داخل قالب بريزيد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه‌ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 35 دقيقه بپزيد. پس از آن، كيك را از فر (تاون) خارج كنيد و بگذاريد در قالب خنك شود. بعد كيك را از قالب خارج نمائيد و كاغذ را از آن جدا سازيد. كيك را از ارتفاع دو قسمت كنيد و يكي از لايه‌ها را روي ظرف مخصوص پذيرائي قرار دهيد و سطح آن را با آب پرتقال مرطوب نمائيد. حالا كيك را با دوسوم از خامه‌ي فرم گرفته بپوشانيد. اينك نيمي از مخلوط ميوه‌ها را روي خامه قرار دهيد. لايه‌ي باقيمانده‌ي كيك را روي ميوه‌ها بگذاريد و با خامه، رو و اطراف كيك را بپوشانيد. اطراف كيك را با پسته‌ي خرد كرده تزئين كنيد و ميوه‌ها را روي كيك بچينيد و با قلم مو و مارمالاد زردآلو، روي ميوه‌‌ها را براق كنيد.

 

یادآوری

مارمالاد زردآلو را قبل از مصرف گرم كنيد و از صافي عبور دهيد تا كاملاً صاف و روان شود.

برچسب ها: کیکكيــك ژنـــوطرز تهیه كيــك ژنـــو تعداد بازديد: 587 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است