آشپزباشی - افسانه ظروفی:
روشتهیه
كف قالبي كمربندي را به قطر 21 سانتيمتر با كاغذ روغني بپوشانيد و روي كاغذ را چرب كنيد. سپس آرد و نمك را با هم مخلوط نمائيد و سه بار الك كنيد. آنگاه تخممرغها، وانيل و شكر را داخل كاسهي همزن برقي بريزيد و به مدت 10 دقيقه يا تا زماني كه رنگ مايه روشن شود، بزنيد. در اين هنگام ميبايد مايه كاملاً غليظ و حجم آن دو برابر شود. حالا آرد را بتدريج و به آرامي به آن بيفزائيد و مواد را به كمك ليسك با هم مخلوط كنيد. حالا مايه را داخل قالب بريزيد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجهي سانتيگراد، به مدت تقريبي 35 دقيقه بپزيد. پس از آن، كيك را از فر (تاون) خارج كنيد و بگذاريد در قالب خنك شود. بعد كيك را از قالب خارج نمائيد و كاغذ را از آن جدا سازيد. كيك را از ارتفاع دو قسمت كنيد و يكي از لايهها را روي ظرف مخصوص پذيرائي قرار دهيد و سطح آن را با آب پرتقال مرطوب نمائيد. حالا كيك را با دوسوم از خامهي فرم گرفته بپوشانيد. اينك نيمي از مخلوط ميوهها را روي خامه قرار دهيد. لايهي باقيماندهي كيك را روي ميوهها بگذاريد و با خامه، رو و اطراف كيك را بپوشانيد. اطراف كيك را با پستهي خرد كرده تزئين كنيد و ميوهها را روي كيك بچينيد و با قلم مو و مارمالاد زردآلو، روي ميوهها را براق كنيد.
یادآوری
مارمالاد زردآلو را قبل از مصرف گرم كنيد و از صافي عبور دهيد تا كاملاً صاف و روان شود.