آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
قالب را به قطر 24 سانتیمتر چرب کنید و آرد بپاشید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم نمائید.
آنگاه زردآلو هارا از وسط نصف کنید و در صافی بگذارید تا سیروپ آن گرفته شود.
سپس کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید (هر تخممرغ را حدود یک دقیقه هم بزنید.)
حالا آرد، بیکینگپودر، نمك ، پودر کاکائو و پودر بادام را با هم مخلوط کنید و آن را در دو نوبت همراه با شیر، به طور یک در میان به مایه فراهم کرده بیفزائید و با همزن برقی بزنید.
اکنون مایه به دست آمده را در قالب بریزید و رویش را با پالت صاف کنید. آنگاه نیمههای زردآلو را روی مایه کیک بچینید و قالب را در فر بگذارید.
اینک کیک را به مدت تقریبی 50 دقیقه بپزید و پس از اتمام زمان پخت، برای حصول اطمینان از پخت کامل کیک، یک خلال چوبی در کیک فرو کنید و چنانچه چیزی از مایه کیک به خلال نچسبیده باشد، کیک آماده است.