آشپزباشی- افسانه ظروفی
قالب 12 تائی مافن را با كپسولهای كاغذی بپوشانید. تخممرغها، كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
آن گاه شیر و مخلوط آرد، بیكینگ پودر و وانیلین را به طور یك در میان به مایه بیفزائید و با سرعت متوسط همزن برقی، فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.
سپس شكلات را به آن بیفزائید، مایه به دست آمده را در كپسولهای كاغذی مخصوص بریزید و یك سوم از سر كپسولها را خالی بگذارید.
حالا قالب را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بگذارید و به مدت تقریبی 25 دقیقه، كیكها را بپزید.
كیكها را روی پنجره سیمی بگذارید و صبر كنید تا كاملاً خنك شوند.
اكنون كرم پرتقال را در كیسه شیرینی پزی دارای ماسوره ساده به قطر نیم سانتیمتر، بریزید و آن را در وسط كیكها تزریق كنید.
سپس رویشان را با كرم گاناش بپوشانید و با پشمك بیارائید و پودر كاكائو بپاشید. اینك كیكها را برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید.
روش تهیه كرم پرتقال: پوست و آب پرتقال را همراه با آب و شكر در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود.
آنگاه قدری از این مایه را با آرد ذرت مخلوط كنید و بعد آن را به همه مایه بیفزائید. حالا پیوسته كرم را هم بزنید تا غلیظ شود و كره را به آن بیفزائید.
اكنون روی كرم را بپوشانید و پس از خنك شدن، مصرف كنید.
یادآوری: برای تهیه كرم گاناش؛ 200 گرم خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود.
آنگاه 300 گرم شكلات شیری رندهكرده را به خامه بیفزائید و هم بزنید تا شكلات حل شود.
حالا كرم گاناش را به ظرف بزرگتری منتقل كنید، رویش را بپوشانید و پس از خنك شدن، در یخچال نگهدارید تا سفت شود.
سپس آن را با همزن برقی بزنید تا قدری رنگش روشن شود و بعد مصرف كنید.