آشپزباشی - مریم امیری :
روشتهیه
فر را با دمای 180 درجۀ سانتیگراد گرم کنید و دو قالب را به قطر 18 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه آرد، بیکینگ پودر، وانیل و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و گردو و آناناس را بیفزائید. سپس تخممرغها را اندکی بزنید و آن را همراه با روغن به مخلوط آرد افزوده و با قاشق هم بزنید تا مایۀ صاف و یکنواختی حاصل شود. حالا مایۀ فراهم کرده را در قالبها بریزید و به مدت تقریبی 40-50 دقیقه در فر بپزید. اینک کیکها را از فر درآورید و پس از 10 دقیقه از قالبها جدا کنید و روی پنجرۀ سیمی قرار دهید تا کاملاً خنک شود. اکنون هر کیک را از ارتفاع برش دهید تا دو لایه شود و بعد بین لایههای کیک خامه بمالید و لایههای کیک را روی هم قرار دهید. آنگاه اطراف کیک را به شکل آناناس برش دهید و کیک را با کرم گاناش بپوشانید و با خمیر فوندانت بیارائید. سپس روی خمیر فوندانت را به شکل آناناس فرم دهید و با رنگ مجاز خوراکی طلایی رنگ کنید.
خواص آناناس
آناناس یک منبع مهم از فواید سلامتی متعدد است. ویتامین های موجود در این میوه ها شامل ویتامین A، ویتامین C، بتا کاروتن، تیامین، ویتامین B5 (پنتونیک اسید)، ویتامین B6، و اسید فولیک هستند.