Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:27

كیك قرمز مخملی

كیك قرمز مخملی

shooroshirin6

0 0

متوسط

12 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه كیك قرمز مخملی

 روغن مایع 125 میلی‌لیتر (یك‌‌دوم پیمانه)

 

شكر ریز 180 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

آرد 225 گرم

 

آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری

 

پودر كاكائو 2 قاشق سوپخوری

 

نمك 1 پینچ

 

ماست 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

رنگ قرمز خوراكی  2 قاشق چایخوری

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

سركه‌ی سفید 1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ی كرم:

 

پنیر خامه‌ای 150 گرم

 

پنیر ماسكارپونه 200 گرم

 

پودر شكر 160 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

خامه‌ی فرم گرفته 200 گرم

 

پوست لیموی رنده كرده 2 قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

طرز تهیه كیك قرمز مخملی 

فر را با دمای  180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و دو قالب را به قطر 23 سانتیمتر چرب كنید و كف و دیواره‌اش را با كاغذ روغنی بپوشانید. روغن مایع، شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید و تخم‌مرغ‌ها را یكی یكی بیفزائید.

آن‌گاه مخلوط الك‌كرده‌ی آرد، آرد ذرت، پودر كاكائو و نمك را همراه با مخلوط ماست و رنگ قرمز به طور یك در میان درون مایه‌ی فراهم‌كرده بریزید و با همزن برقی بزنید.

سپس بیكینگ‌پودر را در سركه حل كنید و آن را به مایه بیفزائید. حالا مایه‌ی به دست آمده را به طور مساوی در قالب‌ها بریزید و به مدت تقریبی 25 دقیقه، در فر بپزید.

اكنون كیك‌ها را از فر درآورید و پس از ده دقیقه از قالب خارج كنید و روی پنجره‌ی سیمی قرار دهید تا كاملا خنك شوند. اینك كیك‌ها را در كیسه‌ی نایلونی مناسبی بگذارید و 40 دقیقه در فریزر نگه دارید. در این میان كرم را آماده كنید و آن را بین لایه‌‌های كیك و رو و اطرافش بمالید. آن‌گاه كیك را برای پذیرائی در ظرف زیبائی قرار دهید.

روش تهیه‌ی‌كرم: هر دو پنیر، پودر شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه خامه و پوست لیمو را بیفزائید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: کیک قرمزکیک خامه ایکیک قرمز مخملیکیک مخملیردولوت تعداد بازديد: 3427 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است