تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
طرز تهیه كیك قرمز مخملی
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و دو قالب را به قطر 23 سانتیمتر چرب كنید و كف و دیوارهاش را با كاغذ روغنی بپوشانید. روغن مایع، شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید و تخممرغها را یكی یكی بیفزائید.
آنگاه مخلوط الككردهی آرد، آرد ذرت، پودر كاكائو و نمك را همراه با مخلوط ماست و رنگ قرمز به طور یك در میان درون مایهی فراهمكرده بریزید و با همزن برقی بزنید.
سپس بیكینگپودر را در سركه حل كنید و آن را به مایه بیفزائید. حالا مایهی به دست آمده را به طور مساوی در قالبها بریزید و به مدت تقریبی 25 دقیقه، در فر بپزید.
اكنون كیكها را از فر درآورید و پس از ده دقیقه از قالب خارج كنید و روی پنجرهی سیمی قرار دهید تا كاملا خنك شوند. اینك كیكها را در كیسهی نایلونی مناسبی بگذارید و 40 دقیقه در فریزر نگه دارید. در این میان كرم را آماده كنید و آن را بین لایههای كیك و رو و اطرافش بمالید. آنگاه كیك را برای پذیرائی در ظرف زیبائی قرار دهید.
روش تهیهیكرم: هر دو پنیر، پودر شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه خامه و پوست لیمو را بیفزائید و مخلوط كنید.