تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب 12 تائی كاپكیك را با كپسولهای كاغذی مخصوص، بپوشانید. آنگاه كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب شود. سپس یك چهارم پیمانه از شیر را همراه با وانیل به كره بیفزائید و بعد باقیمانده شیر را درون كره بریزید.
سپس بگذارید این مخلوط خنك شود. حالا تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود و شكر را كمكم به آن بیفزائید. آنگاه آرد و بیكینگپودر را با هم مخلوط كنید و آن را همراه با مخلوط شیر، بهطور یك در میان، درون مایهكیك بریزید. اینك شیر خشك و قهوه را نیز به مایه فراهم كرده بیفزائید.
حالا مایه حاصل را درون قالبها بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر بپزید. همینكه كیكها خنك شدند، رویشان را با كرم گاناش بپوشانید و به دلخواه بیارائید.
یادآوری1: برای تهیه كرم گاناش مورد استفاده در این كاپكیك، 250 گرم خامه صبحانه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. آنگاه 400 گرم شكلات شیری خرد كرده را به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا شكلات آب شود. سپس كرم گاناش را بلافاصله از روی حرارت بردارید و 50 گرم كره به آن بیفزائید.
حالا كرم فراهم كرده را در ظرف تختی بریزید و در یخچال قرار دهید تا كاملا سرد شود. اكنون آن را با همزن برقی بزنید تا سبك و براق شود. اینك كرم گاناش را در كیسه شیرینیپزی دارای ماسوره، به شماره M1 بریزید و كاپكیك را با آن بیارائید.
یادآوری2: این گلهای آبنباتی با استفاده از شكر ایزومالت تهیه شده است و كاملا كار دست میباشد.