تحریریه ماهنامه آشپزباشی – افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب 20× 30 سانتیمتری را چرب نمائید و با كاغذ روغنی به گونهای بپوشانید، كه كاغذ از دو لبه قالب بلندتر باشد، آنگاه بیسكویت و كره را با هم مخلوط كنید و در قالب بریزید و خوب بفشارید.
سپس شكلات چیپسی را رویش بپاشید. حالا مواد میانی را فراهم كنید و در قالب بریزید و 30 دقیقه در فر قرار دهید تا ببندد. همینكه قالب خنك شد، چیزكیك را یك شب در یخچال نگه دارید.
اكنون مایهرویه را رویش بریزید و بیارائید و به اندازه دلخواه ببرید.
روش تهیه مایه میانی: پنیر خامهای، شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغها را یكییكی بیفزائید و شكلات را اضافه كنید.
روش تهیه مواد رویه: شكلات و خامه را با هم مخلوط كنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا كرم صاف و یكدستی حاصل شود.