آشپزباشی - آرزو گنجی
سینی شیرینی پزی را به اندازه 30×40 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
آنگاه زرده تخممرغها، شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود سپس در ظرف دیگری، سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.
حالا زردهها و سفیدههای همزده را به آرامی با هم مخلوط کنید و بعد آرد و بیکینگپودر را افزوده و با لیسک مخلوط نمائید.
اکنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید. همینکه کیک خنک شد با برشگر گرد آن را قالب بزنید و در قالب دسر قرار دهید. حالا ژلاتین را روی آب (60 میلیلیتر) بپاشید و به روش بنماری حل کنید.
سپس خرما، آب و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا پوره خرما آبش کشیده شود.
اینک پنیر خامهای، خامه، پوره پخته خرما و محلول ژلاتین را با هم مخلوط کنید و در حدود 2 دقیقه با همزن برقی بزنید.
اکنون این مخلوط را در قالبها روی کیک بریزید و چیزکیک را دستکم 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.
اینک چیزکیک را از قالب جدا کنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید و رویش را با گردو بیارائید.