آشپزباشی - افسانه ظروفی
ابتدا مواد میانی سیب را فراهم کنید و بگذارید خنک شود.
حالا کیک را از ارتفاع به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و یکی از لایههای کیک را روی صفحه مخصوص کیک قرار دهید.
آنگاه روی کیک شربت بمالید و خامه فرمگرفته را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده بریزید.
سپس خامه را به شکل رینگ اطراف کیک پایپ کنید و وسط کیک را با مواد میانی سیب بپوشانید.
حالا لایه بعدی کیک را روی سیب بگذارید و به همین ترتیب خامه و سیب کاراملی را روی لایههای کیک تکرار کنید.
اکنون رو و اطراف کیک را با خامه بپوشانید و کیک را دستکم شش ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید.
قبل از مصرف کیک را با کرم گاناش روان بیارائید و روی کیک را با میوه و شکلات تزیین کنید.
روش تهیه سیب کاراملی
سیب، آبلیمو و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر آب شود و سیب بپزد و کاراملی شود.
آنگاه نشاسته ذرت و عرق دارچین را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
پس از چند دقیقه سیب را از روی حرارت بردارید.
روش تهیه کرم گاناش
150 گرم خامه صبحانه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت گرم کنید.
سپس 150 گرم شکلات تلخ یا شیری را به آن بیفزائید و هم بزنید تا شکلات آب شود و بلافاصله آن را از روی حرارت بردارید.