آشپزباشی - افسانه ظروفي:
روشتهیه
ابتدا مايه تزئيني رولت را به اين ترتيب فراهم كنيد. تخممرغ، آرد، پودر كاكائو، نمك و كره را در كاسه كوچكي بريزيد و با يكديگر مخلوط سازيد. آنگاه به مدت 10 دقيقه، آن را كنار بگذاريد تا مايه فراهم كرده، قدري غليظ شود. سپس مطابق شكل آن را روي شابلون و سيل پت بكشيد و بعد شابلون را برداريد. حال طرح خالدار شابلون روي سيل پت ديده ميشود. اكنون مايه رولت را آماده كنيد و به آرامي روي سيل پت و طرح تزئيني بريزيد و صاف كنيد. اينك نان رولت را به مدت تقريبي 8-10 دقيقه، در فر گرم شده با دماي 220 درجه سانتيگراد، بپزيد. حال روي نان رولت يك سيني برگردانيد تا نان خشك نشود و همينكه خنك شد، آن را روي كاغذ روغني برگردانيد و رول كنيد. سپس صبر كنيد رولت كاملاً خنك شود و بعد آن را باز كنيد، مخلوط خامه، عسل و قهوه را رويش بماليد و فندق بپاشيد. اينك دوباره رولت را رول كنيد، در كاغذ روغني بپيچيد و يك شب در يخچال نگهداريد تا آماده مصرف شود.
روش تهيه رولت:
زردههاي تخممرغ، نيمي از شكر و وانيلين را با همزن برقي بزنيد تا كمرنگ و غليظ شود.
آنگاه سفيدههاي تخممرغ را با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد و به تدريج باقيمانده شكر را به آن بيفزائيد. حالا زردهها و سفيدههاي تخممرغ را به آرامي با هم مخلوط كنيد و بعد آرد را بيفزائيد و به كمك ليسك مواد را با يكديگر مخلوط سازيد.