آشپزباشی - افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 20×30 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی به گونهایکه بپوشانید که کاغذ از دو لبه قالب بلندتر باشد.
آنگاه بیسکویت را آسیاب کنید و یک پیمانه از آن را با کره مخلوط سازید و این مخلوط را کف قالب بریزید و فشرده کنید.
سپس قالب را در یخچال بگذارید. حالا سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و بعد شکر را کم کم به آن بیفزائید.
اکنون فندق و باقیمانده بیسکویت را به سفیدههای همزده افزوده و با لیسک مخلوط کنید.
اینک آن را در قالب روی پایه بیسکویتی بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید.
آنگاه اسلایس شکلات را 20 دقیقه در قالب خنک کنید.
سپس دمای فر را به 170 درجه سانتیگراد کاهش دهید و مواد رویه را فراهم کنید و روی اسلایس بریزید.
حالا دوباره قالب را در فر بگذارید و 20 دقیقه دیگر اسلایس شکلات و فندق را بپزید و بعد آن را در قالب خنک کنید.
اکنون اسلایس را در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود.
اینک اسلایس شکلات و فندق را به اندازه دلخواهتان برش دهید و رویش را با خامه قنادی دارای پودر کاکائو و یا نسکافه بیارائید و در صورت دلخواه با دراژههای شکلاتی تزئین کنید.
روش تهیه مواد رویه
کره، شکر، زرده تخممرغها و آب پرتقال را با همزن برقی بزنید تا سبک و کمرنگ شود. سپس شکلات را به آن بیفزائید.