Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:07

اسلایس شکلات و فندق

اسلایس شکلات و فندق

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

بیسکویت شکلاتی ساده   250 گرم

کره‌ آبکرده  80 گرم

سفیده تخم‌مرغ  4 عدد

شکر  165 گرم

فندق آسیاب کرده   50 گرم

آرد  2 قاشق سوپخوری

مواد لازم رویه

کره نرم شده   125 گرم

شکر دانه ریز  110 گرم

زرده تخم‌مرغ   4 عدد

آب پرتقال  1 قاشق سوپخوری

شکلات تلخ آبکرده  200 گرم

روش تهیه

آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 20×30 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی به گونه‌ایکه بپوشانید که کاغذ از دو لبه قالب بلندتر باشد.

آن‌گاه بیسکویت را آسیاب کنید و یک پیمانه از آن را با کره مخلوط سازید و این مخلوط را کف قالب بریزید و فشرده کنید.

سپس قالب را در یخچال بگذارید. حالا سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و بعد شکر را کم کم به آن بیفزائید.

اکنون فندق و باقیمانده بیسکویت را به سفیده‌های همزده افزوده و با لیسک مخلوط کنید.

اینک آن را در قالب روی پایه بیسکویتی بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید.

آن‌گاه اسلایس شکلات را 20 دقیقه در قالب خنک کنید.

سپس دمای فر را به 170 درجه سانتیگراد کاهش دهید و مواد رویه را فراهم کنید و روی اسلایس بریزید.

حالا دوباره قالب را در فر بگذارید و 20 دقیقه دیگر اسلایس شکلات و فندق را بپزید و بعد آن را در قالب خنک کنید.

اکنون اسلایس را در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود.

اینک اسلایس شکلات و فندق را به اندازه دلخواهتان برش دهید و رویش را با خامه قنادی دارای پودر کاکائو و یا نسکافه بیارائید و در صورت دلخواه با دراژه‌های شکلاتی تزئین کنید.

 

 

روش تهیه مواد رویه

کره، شکر، زرده تخم‌مرغ‌ها و آب پرتقال را با همزن برقی بزنید تا سبک و کمرنگ شود. سپس شکلات را به آن بیفزائید.

برچسب ها: کیک شکلاتیشکلاتاسلایسآشپزباشیکیک فندقیفندقشور و شیریناسلایس شکلات و فندق تعداد بازديد: 2292 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است