آشپزباشی - افسانه ظروفی
کیک ها را از روز قبل بپزید و بگذارید کاملا خنک شوند.آن گاه هر یک از کیک ها را از ارتفاع به سه قسمت برش دهید و لایه های کیک را با شربت اندکی مرطوب کنید و بین لایه های کیک خامه بمالید و میوه بگذارید.
حالا لایه های کیک را روی هم قرار دهید و رو و اطراف کیک را با خامه بپوشانید و صاف کنید.
سپس کیک را نیم ساعت در فریزر بگذارید تا خامه قدری سفت شود.
اکنون خمیر مارزیپان را روی سطح پودر شکر پاشیده به ضخامت تقریبی 2-3 میلیمتر باز کنید و آن را دور وردنه بپیچید و بعد روی کیک بیندازید.
با ابزار مخصوص (اسموتر smotter) خمیر مارزیپان را صاف و مرتب کنید. آن گاه روی مارزیپان مارمالاد زردآلو بمالید تا خمیر فوندانت براحتی به خمیر مارزیپان بچسبد.
اینک خمیر فوندانت را روی سطح پودر شکر پاشیده به ضخامت تقریبی 2 میلیمتر باز کنید و آن را دور وردنه بپیچید و روی کیک قرار دهید.
حالا دوباره با کمک اسموتر روی خمیر فوندانت را صاف و مرتب کنید.
سپس کیک را روی صفحه یا ظرف مخصوص پذیرائی بگذارید و زیر کیک را با برش هایی از کاغذ روغنی بپوشانید تا هنگام رنگ آمیزی کیک با ایربراش،ظرف کیک با رنگ تماس نداشته باشد!
حالا رنگ صدفی(pearl) را در محفظۀ دستگاه ایربراش بریزید و آن را با فاصله از کیک،روی کیک بپاشید.
اکنون آیسینگ را فراهم کنید و به رنگ صورتی کمرنگ و یا رنگ دلخواهتان درآورید.
آن گاه استنسیل(شابلون)مورد نظرتان را روی دیوارۀ کیک بگذارید و ثابت کنید و بعد به کمک پالت و یا کاردک آیسینگ فراهم کرده را روی استنسیل بکشید.
سپس به آرامی استنسیل را بردارید و بگذارید آیسینگ خشک شود.
به همین ترتیب دور تا دور کیک را با آیسینگ بیارائید و لبۀ کیک را با خامه و ماسورۀ کنگره دار تزئین کنید.
حالاگل های طبیعی رز را روی کیک قرار دهید و کاغذ روغنی را از زیر کیک بیرون بکشید.
روش تهیۀ آیسینگ
یک عدد سفیده تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و 150 گرم پودر شکر الک کرده را کم کم به آن بیفزائید.
آنگاه یک چهارم قاشق چایخوری پودر کرم تارتار به آیسینگ اضافه کنید.
یادآوری
می توانید خمیر مارزیپان و فوندانت را ازفروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید.
مارمالاد زردآلو را قبل از استفاده گرم و بعد صاف کنید و لایۀ نازکی از آن را روی خمیر مارزیپان بکشید.