Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:06

کیک باقلوا

کیک باقلوا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

تخم‌مرغ   ......................5 عدد

روغن جامد ذوب شده......................یک پیمانه

ماست....................یک پیمانه

شکر...........................یک پیمانه

آرد....................3 پیمانه

وانیل...................یک‌هشتم قاشق مرباخوري

بیکینگ‌پودر........................یک قاشق مرباخوری

پودر پسته و نارگیل.........................برای تزیین

 

مواد میانی:

گردوی نیم کوب...........................یک پیمانه

شکر.....................یک پیمانه

دارچین........................2 قاشق مرباخوری

هل سائیده........................یک قاشق مرباخوری

 

مواد شهد:

شکر.............................2 پیمانه

آب........................یک پیمانه

گلاب.......................یک چهارم پیمانه

محلول زعفران.......................2 قاشق غذاخوری

روش‌تهیه

براي تهيه مواد مياني تمام مواد لازم را با هم مخلوط كنيد.  مواد مورد نياز شهد را نيز مخلوط کرده و روی گاز قرار دهيد تا جوشيده و  به غلظت كافي برسد. فر را با 180 درجه‌‌ی سانتی‌گراد از یک ربع قبل گرم کرده، كف قالب مستطيلي را کاغذ روغنی انداخته و كف و ديواره قالب را با برس و کمی روغن مایع چرب كنيد.  مواد را اندازه‌گیری کرده و تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه در ظرفی شکسته و با همزن برقی در حدی که مخلوط شوند، بزنيد. شکر را نيز افزوده و در حدی كه سفید و کش‌دار شود بزنيد. وانیل، ماست و روغن جامد را همزمان اضافه كرده و یک دور با همزن بزنيد.  بیکینگ‌پودر را به آردی که سه‌بار الک شده اضافه و مخلوط كنيد. آرد را  به مایه اصلی افزوده و یک دور با همزن برقی آرد را هم بزنيد تا مخلوط شده و گلوله نداشته باشد. نیمی از مواد را  کف قالب آماده ریخته و مواد میانی را که کاملاً‌ مخلوط شده روی آن بپاشيد. بعد مابقی مواد کیک را روی آن ريخته و 2 بار قالب را آرام به زمین بزنید تا تمامی سطح قالب یک‌دست از مایه پر شود. قالب را به مدت 45 دقیقه در فری که آماده است قرار داده بعد به مدت 5 دقیقه هم گریل بالا راروشن كنيد تا روی کیک کاملاً طلایی شود. بعد از خارج كردن از فر و کمی سرد شدن شهد آماده را با قلم‌مو روی كيك بمالید. بعد كيك را برش داده و شهد را یک‌جا روی کیک بدهید به طوری که شهد به عمق کیک برسد. در آخر با پودر پسته و نارگیل تزیین کنید.

برچسب ها: کیکباقلواکیک باقلواطرز تهیه کیک باقلوا تعداد بازديد: 866 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است