روشتهیه
براي تهيه مواد مياني تمام مواد لازم را با هم مخلوط كنيد. مواد مورد نياز شهد را نيز مخلوط کرده و روی گاز قرار دهيد تا جوشيده و به غلظت كافي برسد. فر را با 180 درجهی سانتیگراد از یک ربع قبل گرم کرده، كف قالب مستطيلي را کاغذ روغنی انداخته و كف و ديواره قالب را با برس و کمی روغن مایع چرب كنيد. مواد را اندازهگیری کرده و تخممرغها را دانه دانه در ظرفی شکسته و با همزن برقی در حدی که مخلوط شوند، بزنيد. شکر را نيز افزوده و در حدی كه سفید و کشدار شود بزنيد. وانیل، ماست و روغن جامد را همزمان اضافه كرده و یک دور با همزن بزنيد. بیکینگپودر را به آردی که سهبار الک شده اضافه و مخلوط كنيد. آرد را به مایه اصلی افزوده و یک دور با همزن برقی آرد را هم بزنيد تا مخلوط شده و گلوله نداشته باشد. نیمی از مواد را کف قالب آماده ریخته و مواد میانی را که کاملاً مخلوط شده روی آن بپاشيد. بعد مابقی مواد کیک را روی آن ريخته و 2 بار قالب را آرام به زمین بزنید تا تمامی سطح قالب یکدست از مایه پر شود. قالب را به مدت 45 دقیقه در فری که آماده است قرار داده بعد به مدت 5 دقیقه هم گریل بالا راروشن كنيد تا روی کیک کاملاً طلایی شود. بعد از خارج كردن از فر و کمی سرد شدن شهد آماده را با قلممو روی كيك بمالید. بعد كيك را برش داده و شهد را یکجا روی کیک بدهید به طوری که شهد به عمق کیک برسد. در آخر با پودر پسته و نارگیل تزیین کنید.