آشپزباشی - نجمه درویش
تخممرغ، شكر و وانيلین را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود.
آنگاه كره و پورۀ خرمالو را بیفزائید و مخلوط کنید و بعد مخلوط الک کردۀ آرد، جوز هندي، دارچين و پودر هل را درون این مایه بریزید و مخلوط سازید.
سپس شكلات چيپسي را اضافه کنید و با ليسك هم بزنيد. حالا هر بار به اندازۀ یک قاشق چایخوری از خمیر فراهم کرده بردارید و با فاصله از یکدیگر، در سینی چربکردۀ شیرینی پزی بگذارید.
اکنون شیرینی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجۀ سانتیگراد بپزید.
یادآوری 1: پوست خرمالو را بگیرید و بعد آن را پوره كنيد.
يادآوري 2: ميتوانید این شیرینی را در قالب ميني مافين نيز تهيه كنيد.
يادآوري 3: در صورت دلخواه ميتوانيد روي شيريني را با شكلات آبكرده بیارائید.