آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
فر را با دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب لوف را به اندازه 10 × 24 سانتیمتر با اسپری چرب نمائید.
آنگاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخممرغ را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس مواد خشك (آرد، دارچین، نمك، بیكینگ سودا، بیكینگ پودر) را با هم مخلوط و الك كنید.
حالا مواد خشك را همراه با شیر به طور یک در میان به مایه فراهم کرده اضافه كنید و با همزن برقی بزنید.
اکنون سیبهای پوست گرفته و خرد کرده را افزوده و مایه فراهم کرده را با قاشق چوبی مخلوط كنید و در قالب بریزید.
اینک کیک را به مدت تقریبی ٥٥ دقیقه در فر بپزید.
پس از اطمینان از پخت كیك، آن را ١٥ دقیقه در قالب نگه دارید و بعد روی پنجره سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود.
حالا کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.
یادآوری
در صورت دلخواه میتوانید قدری گردوی خرد کرده و حدود یکهشتم قاشق چایخوری جوز هندی رنده کرده به کیک بیفزائید.