آشپزباشی - افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف قالب را به قطر 18 و ارتفاع 9 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه زرده تخممرغها را همراه با سه چهارم از شکر، وانیل و آب جوش با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.
سپس روغن یا کره را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. حالا سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و کم کم باقیمانده شکر را به آن اضافه کنید.
اکنون زردهها و سفیدههای همزده را به آرامی با هم مخلوط نمائید و آرد الک کرده را در دو یا سه نوبت به آن بیفزائید و با لیسک مخلوط سازید.
اینک مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و به مدت تقریی 25-30 دقیقه در فر بپزید. کیک را در قالب خنک کنید و بعد آن را از ارتفاع به سه قسمت مساوی برش دهید.
آنگاه یکی از برشهای کیک را روی صفحه مناسبی بگذارید و با شربت مرطوب کنید. حالا قدری از خامه فرم گرفته را با مر بای بلوبری مخلوط نمائید و آن را به گونهای که وسطش برجسته باشد، روی کیک بمالید.
سپس برش دیگری از کیک را روی خامه بگذارید و با شربت مرطوب کنید. حالا قدری خامه فرم گرفتهساده، روی کیک بمالید و دقت کنید که وسط آن اندکی برجسته باشد!
پس از آن، آخرین برش کیک را روی خامه بگذارید و با شربت مرطوب کنید. اکنون رو و اطراف کیک را با باقیمانده خامه بپوشانید و کیک را دستکم 2 ساعت در یخچال نگه دارید.
اینک خمیر مارسیپان را به رنگ سبز کمرنگ درآورید و آن را روی سطح پودر شکر پاشیده باز کنید و روی کیک را با آن بپوشانید.
آنگاه دوباره کیک را در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود (بهتر است کیک یک شب در یخچال بماند). حال کیک را برای پذیرائی روی ظرف زیبا و مناسبی بگذارید و رویش را با پودر شکر و گل دست ساختتان از خمیر مارسیپان بیارائید