آشپزباشی - مریم امیری
شیر، شکر و مایه خمیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. روی ظرف را بپوشانید و 15 دقیقه صبر کنید تا مایه خمیر فعال شود.
آنگاه تخممرغها، کره، وانیل و آب انار را در ظرف دیگری بریزید و با قاشق هم بزنید.
سپس مایه خمیر ورآمده را به این مخلوط بیفزائید و بعد آرد را کم کم افزوده و هم بزنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.
حالا دانههای انار را به مایه فراهم کرده بیفزائید و مخلوط کنید.
اکنون مایه به دست آمده را در قالبهای چربکرده ساوارین بریزید و آنها را به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.
اینک شربت را روی ساوارین بریزید و پس از 2 ساعت از قالب جدا کنید. در صورت دلخواه میتوانید ساوارین را با خامه و دانههای انار بیارائید.
روش تهیه شربت انار: شکر، آب انار و آب لیمو را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر حل شود. اینک آن را روی حرارت قرار دهید و 5 دقیقه بجوشانید