آشپزباشی - افسانه ظروفی
بیسکویت،کره و جوز را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه این مخلوط را کف قالب چربکرده کمربندی به قطر 23 سانتیمتر بریزید و فشرده نمائید.
سپس قالب را در یخچال بگذارید و مایه میانی را به این ترتیب آماده سازید. زرده تخممرغها را همراه با شکر، پوست لیمو و آبمیوهها در کاسه مناسبی بریزید و کاسه را روی حرارت بخار آب جوش بگذارید.
حالا این مخلوط را با همزن برقی بزنید تا سبک و کمرنگ شود. ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل کنید.
اکنون محلول ژلاتین را به زردههای همزده بیفزائید. آنگاه پنیر خامهای را قدری با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد مخلوط زرده تخممرغها را در چهار نوبت به پنیر افزوده و هم بزنید.
سپس سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. حالا خامه همزده را به مخلوط پنیر بیفزائید و بعد سفیده تخممرغها را در دو نوبت به چیز کیک اضافه کنید.
اکنون یکسوم از مایه فراهم کرده را در قالب روی بیسکویت بریزید و رویش انگور بچینید. سپس دوباره قدری از مایه چیزکیک را روی انگورها بریزید و رویش را با انگور بپوشانید.
اینک باقیمانده مایه چیزکیک را در قالب بریزید و رویش را صاف کنید و با انگور، خامه فرم گرفته و برگ نعنا بیارائید. چیز کیک را یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.