Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:30

کیک مرطوب شیر و کارامل

کیک مرطوب شیر و کارامل

shooroshirin

0 0

متوسط

35 دقیقه

10 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای10 نفر

تخم‌مرغ.............. 4عدد

شکر.............. 100 گرم

آرد ...............100 گرم

بیکینگ‌پودر................  یک‌دوم قاشق چایخوری

وانیلین................ یک‌چهارم قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیة شربت

شیر............. 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

خامة صبحانه................  200 گرم

شکر ............. 2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای سس کارامل

شکر ................... 200 گرم

آب.............. 2 قاشق سوپخوری

کره............. 30 گرم

خامة صبحانه................ 250 گرم

خامة فرم گرفته برای تزئین............. 200 گرم

آشپزباشی - آرزو گنجی :

روش‌تهیه

فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و کف قالب را به اندازة 23 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. زرده و سفیدة تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کنید و زرده‌ها را همراه با نیمی از شکر و وانیل با همزن برقی بزنید تا کرم  رنگ و سبک شود. آن‌گاه سفیدة تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و بعد باقیماندة شکر را کم کم به آن بیفزائید و با همزن برقی بزنید. حالا زرده و سفیده‌های همزده را با لیسک به آرامی با هم مخلوط سازید و پس از آن مخلوط الک کردة آرد و بیکینگ‌پودر را افزوده و با لیسک مخلوط کنید. آن‌گاه مایة فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه در فر بپزید. کیک را در قالب خنک کنید و بعد آن را روی ظرف مناسبی بگذارید. حالا کیک را با شربت مرطوب کنید و رویش را با خامة فرم گرفته بپوشانید و صاف کنید. آن‌گاه روی خامه سس کارامل بریزید و کیک را با خطوطی از خامه بیارائید.

روش تهیة شربت: شیر، خامه و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

روش تهیة سس کارامل: شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر آب شود و به رنگ کارامل درآید. آن‌گاه کره و خامه را بیفزائید و سس را به سرعت هم بزنید و از روی حرارت بردارید.

 

خواص  شیر

شیر یک غذای کامل است. این نوشیدنی دارای ۱۸ ماده از ۲۲ ماده مهم، برای بدن انسان است. شیر حاوی ویتامین‌های A، B6، B12، اسید‌فولیک، ویتامین‌های Eو D و دارای مواد معدنی مانند کلسیم، فسفر، پتاسیم، آهن و منیزیم است که هر کدام از این ویتامین‌ها و مواد معدنی، بر نقاط مختلفی از بدن تأثیر می‌گذارند.

برچسب ها: آموزش آشپزیطرز تهیهکیک خیسکیک مرطوب شیر و کاراملکیک شیر تعداد بازديد: 719 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است