آشپزباشی - آرزو گنجی :
روشتهیه
فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و کف قالب را به اندازة 23 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. زرده و سفیدة تخممرغها را از هم جدا کنید و زردهها را همراه با نیمی از شکر و وانیل با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و سبک شود. آنگاه سفیدة تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و بعد باقیماندة شکر را کم کم به آن بیفزائید و با همزن برقی بزنید. حالا زرده و سفیدههای همزده را با لیسک به آرامی با هم مخلوط سازید و پس از آن مخلوط الک کردة آرد و بیکینگپودر را افزوده و با لیسک مخلوط کنید. آنگاه مایة فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه در فر بپزید. کیک را در قالب خنک کنید و بعد آن را روی ظرف مناسبی بگذارید. حالا کیک را با شربت مرطوب کنید و رویش را با خامة فرم گرفته بپوشانید و صاف کنید. آنگاه روی خامه سس کارامل بریزید و کیک را با خطوطی از خامه بیارائید.
روش تهیة شربت: شیر، خامه و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
روش تهیة سس کارامل: شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر آب شود و به رنگ کارامل درآید. آنگاه کره و خامه را بیفزائید و سس را به سرعت هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
خواص شیر
شیر یک غذای کامل است. این نوشیدنی دارای ۱۸ ماده از ۲۲ ماده مهم، برای بدن انسان است. شیر حاوی ویتامینهای A، B6، B12، اسیدفولیک، ویتامینهای Eو D و دارای مواد معدنی مانند کلسیم، فسفر، پتاسیم، آهن و منیزیم است که هر کدام از این ویتامینها و مواد معدنی، بر نقاط مختلفی از بدن تأثیر میگذارند.