آشپزباشی - محیا ربیعی
طرز تهیه مینی کیک قهوه و بادام
فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید و 6 قالب مینیکیک را با اسپری روغن یا روغن مایع چرب نمائید.
آنگاه بادام را در تابه خشک و تمیزی بریزید و 10 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا عطر بادام بلند شود. سپس بادام را کنار بگذارید تا خنک شود و بعد آن را خرد کنید.
حالا بادام، شکر قهوهای، دارچین، جوز هندی و قهوه را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آرد، بیکینگپودر، بیکینگسودا و نمک را نیز در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
اکنون 85 گرم کره را همراه با شکر و وانیل در کاسه مناسب دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا مواد خشک و ماست را بهطور یک در میان، در سه نوبت درون مایه بریزید و مخلوط نمائید.
اینک قدری از مایه فراهم کرده را در قالبها بریزید و یک قاشق از مواد بادامی را به آن بیفزائید.
آنگاه دوباره از مایه کیک روی بادام بریزید و مراقب باشید که به اندازه 2 سانتیمتر از لبه قالب خالی بماند تا کیک فضای لازم برای پف کردن را داشته باشد.
حالا کیکها را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر بپزید و بعد آنها را روی پنجره سیمی بگذارید تا کاملاً خنک شوند. سپس کیکها را از قالب جدا کنید و رویشان را با سس کرهای و پرک بادام بیارائید.
روش تهیه سس کرهای: کره را در کاسه مناسبی بریزید و پودر شکر را همراه با وانیل و 3 قاشق سوپخوری از شیر را به آن بیفزائید. چنانچه مایه غلیظ بود، باقیمانده شیر را نیز به آن بیفزائید تا سس روان شود.