تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
فر را با دمای 170 درجهی سانتیگراد گرم كنید و قالب 12 تائی مافین را با كپسولهای مخصوص كیك فنجانی بپوشانید. آنگاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك و كمرنگ شود.
سپس تخممرغها را یكییكی بیفزائید و مخلوط كنید. حالا پوست لیمو و وانیلین را بیفزائید.
اكنون آرد و بیكینگپودر را با هم الك كنید و آن را همراه با دوغ به مواد افزوده و مخلوط كنید. مایهی فراهم كرده را در قالبها بریزید و یكسوم از حجم قالبها را خالی نگه دارید. كیك فنجانی را به مدت 25 دقیقه یا تا زمانیكه طلائیرنگ شود، در فر بپزید.
همینكه كاپكیكها خنك شدند، یك قاشق از كرم لیمو رویشان بمالید و با مرنگ بیارائید. اینك روی مرنگ تورچ بگیرید تا طلائیرنگ شود.