ماهنامه آشپزباشی –مریم امیری
كره، شكر و تخممرغها را در كاسه گودی بریزید و با مفتول سیمی هم بزنید تا شكر حل شود. آنگاه آرد، بیكینگپودر، پودر بادام، شیر و عسل را بیفزائید و با قاشق فلزی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
سپس قالبهای كوچك تارت – تارتلت – را با كره چرب كنید و مایه فراهم كرده را بین آنها تقسیم كنید و قدری پرك بادام بپاشید، حال قالبها را در سینی بچینید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بگذارید و به مدت تقریبی 20 تا 30 دقیقه كیكها را بپزید.
اكنون كیكها را از فر خارج كنید و رویشان شربت بریزید و 20 دقیقه كنار بگذارید تا شربت جذب كیك شود. اینك كیك تارتلت بادامی را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیه شربت: آب و عسل را در ظرف كوچكی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و 3 دقیقه بجوشانید. آنگاه آبلیمو را بیفزائید و 2 دقیقه دیگر شربت را بجوشانید و از روی حرارت بردارید.
یادآوری 1: از قالب تارتلت به قطر 8 سانتیمتر استفاده كنید.
یادآوری 2: دقت داشته باشید كه شربت خنك را روی كیك گرم بریزید. اگر شربت و كیك هر دو گرم باشد كیك خمیر میشود و اگر هر دو سرد باشد شربت جذب كیك نخواهد شد.