تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و دو قالب عمیق و هم اندازه را به قطر 20 سانتیمتر، چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه آرد و بیكینگ پودر را در كاسه بزرگی الك كنید و نارگیل، شكر و بادام را به آن بیفزائید.
سپس این مواد را با هم مخلوط كنید و در مركز آن حفرهای بسازید. حالا ماست، تخم مرغها، وانیل و كره را در ظرف دیگری بریزید و هم بزنید. اكنون این مایه را به مواد خشك افزوده و مخلوط نمائید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود.
اینك مایه فراهم كرده را در قالبها بریزید و به مدت تقریبی یك ساعت، در فر بپزید. چنانچه قبل از پختن كامل كیكها، روی كیكها طلائی رنگ شود، رویشان را با فویل بپوشانید تا بیش از حد، تیره نشوند!
حالا كیكها را روی پنجره سیمی قرار دهید تا كاملا خنك شوند. كیكها را با مارمالاد دلخواهتان یا خامه به هم بچسبانید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بگذارید. میتوانید روی كیك اندكی پودر شكر بپاشید و یا آن را با خمیر فوندانت و گلهای دست ساختتان از این خمیر، بیارائید.
یادآوری: آراستن این كیك، تنها به منظور دادن ایدهای نوین و روشی برای آراستن آن در ایام نوروز میباشد. حال آنكه این كیك به عنوان كیك عصرانه بسیار مناسب و دلچسب است.