ماهنامه آشپزباشی - شارلوت شکلاتی
زردههای تخممرغ و شكر را با همزن برقي بزنيد تا غليظ و كمرنگ شود و بعد شير و آرد ذرت را به آن بيفزائيد آنگاه اين مخلوط را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم، پيوسته هم بزنيد تا كرم بپزد و اندكي غليظ شود.
سپس كره و پودر كاكائو را در كاسه مناسبي بريزيد و روي بخار آب جوش قرار دهيد تا كره آب شود و بعد آن را درون كرم بريزيد. حالا ژلاتين را روي آب بپاشيد و به روش بنماري حل كنيد.
اكنون محلول ژلاتين را نيز به كرم بيفزائيد و مخلوط كنيد. آنگاه سفيده تخممرغها را با همزن برقي بزنيد تا سفيد شود و بگيرد.
اينك سفيدههاي همزده،خامه فرم گرفته، بادام و پسته را درون كرم فراهم كرده بريزيد و به شكل دوراني مخلوط كنيد.
سپس داخل كيك اسفنجی را خالی كنيد و كرم فراهم كرده را درون آن بريزيد. اينك شارلوت را دستكم 6 ساعت در يخچال نگه داريد تا آماده مصرف شود. حالا در صورت دلخواه آن را با خامه فرم گرفته بيارائيد.