آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به قطر 22 سانتیمتر چرب نمائید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.
سفیده و زرده تخممرغها را از هم جدا کنید و سفیدهها را همراه با یک پینچ نمک با همزن برقی بزنید تا کاملا فرم بگیرد.
آنگاه زردهها را با شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ و سبک شود و بعد آب گرم را کم کم به آن بیفزائید سپس بیکینگپودر را به آرد افزوده و الك نمایید.
حالا سفیدهها و زردههای همزده را به آرامی با هم مخلوط کنید و آرد را بیفزائید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
اکنون مایه فراهم کرده کیک را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر بپزید.کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید و بعد آن را از ارتفاع به دو قسمت مساوی برش دهید.
اینک یکی از برشهای کیک را در قالب کمربندی بگذارید و رویش شربت بمالید. آنگاه روی کیک را با کرم فراهم کرده بپوشانید.
سپس برش باقیمانده از کیک را به 6 یا 8 تکهمثلثی شکل تقسیم کنید و آنها را روی کرم، کنار هم بچینید.
حالا با خلال چوبی روی کیک سوراخهایی ایجاد کنید و کیک را با باقیمانده شربت مرطوب کنید و کیک را با پسته، نارگیل و ترافل بیارائید.
روش تهیه شربت
شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. همینکه شربت شروع به جوشیدن کرد، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
روش تهیه کرم میانی
شیر و پودر کریمیویت را با همزن برقی، سه دقیقه با دور متوسط و پنج دقیقه با دور تند بزنید تا کرم صاف و یکنواختی حاصل شود. آنگاه کرم را 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.
یادآوری
پودر کریمی ویت (cremyvit) را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید.