تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
كره و شكر قهوهای را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغها را یكی یكی بیفزائید و مخلوط كنید. سپس بادام را اضافه كنید و مخلوط آرد و دارچین را نیز، درون مایه بریزید.
حالا همزن را خاموش كنید و میوههای خشك را به مایه بیفزائید و با قاشق هم بزنید. اكنون مایه فراهم كرده را در قالب چربكرده دارای كاغذی روغنی، به قطر 23 سانتیمتر، بریزید و به مدت تقریبی 2 ساعت، در فر گرم كرده با دمای 150درجه سانتیگراد بپزید.
اینك صبر كنید تا كیك كاملاً خنك شود و پس از آن رو و اطراف كیك، مارمالاد زردآلو بمالید و با خمیر فوندانت صورتیرنگ، بپوشانید. آنگاه در صورت دلخواه، كیك را با گیپور خوراكی و گل بیارائید و برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.