Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:18

كیك با میوه خشك

كیك با میوه خشك

shooroshirin6

0 0

سخت

10 نفر

مواد مورد نیاز

 كره 175 گرم

 

شكر قهوه‌ای 175 گرم

 

تخم‌مرغ 3 عدد

 

بادام آسیاب كرده 50 گرم

 

آرد 200 گرم

 

دارچین یك‌‌دوم قاشق چایخوری

 

كشمش پلوئی 300 گرم

 

زردآلوی خشك خرد كرده 75 گرم

 

كشمش سبز 250 گرم

 

انجیر خشك خرد كرده 50 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

كره و شكر قهوه‌ای را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یكی یكی بیفزائید و مخلوط كنید. سپس بادام را اضافه كنید و مخلوط آرد و دارچین را نیز، درون مایه بریزید.

حالا همزن را خاموش كنید و میوه‌های خشك را به مایه بیفزائید و با قاشق هم بزنید. اكنون مایه فراهم كرده را در قالب چربكرده‌ دارای كاغذی روغنی، به قطر 23 سانتیمتر، بریزید و به مدت تقریبی 2 ساعت، در فر گرم كرده با دمای 150درجه سانتیگراد بپزید.

اینك صبر كنید تا كیك كاملاً خنك شود و پس از آن رو و اطراف كیك، مارمالاد زردآلو بمالید و با خمیر فوندانت صورتی‌رنگ، بپوشانید. آن‌گاه در صورت دلخواه، كیك را با گیپور خوراكی و گل بیارائید و برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

 

برچسب ها: کیکآموزش کیکكیك با میوه خشكکیک میوه ایروش تهیه کیک تعداد بازديد: 1785 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است