آشپزباشی
روش تهیه پنكیك
ابتدا آردها را در كاسهای بریزید و وسط آن حفرهای ایجاد كنید. حالا تخممرغ را بیفزائید و با یك قاشق چوبی مواد را با هم مخلوط كنید. سپس نیمی از شیر را به آرامی درون مخلوط بریزید و كاملاً هم بزنید.
بعد باقیمانده شیر را بیفزائید. این مواد را خوب با هم مخلوط كنید تا مایه پن كیك، یكنواخت و غلیظ شود. حالا كمی روغن در تابه نچسبی به قطر 15 سانتیمتر بریزید و آن را گرم كنید.
بعد هر بار كمی از مایه پن كیك را در تابه بریزید و تابه را به آرامی بچرخانید تا مایه، در همه جای آن به طور یكنواخت پخش شود. وقتی یك طرف پن كیك كاملاً طلائی رنگ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگرش هم بپزد و طلائی رنگ شود.
به همین ترتیب پن كیكها را آماده كنید و بینشان كاغذ روغنی قرار دهید و آنها را گرم نگه دارید. اینك پنكیكها را با مواد میانی پر كنید و دو لبه پنكیك را روی هم بگذارید و دوباره تا كنید تا به شكل سمبوسه درآید. حالا پنكیكها را همراه با سس میل نمائید.
روش تهیه مواد میانی
تكههای پرتقال را در ظرفی بریزید. كمپوت آناناس را صاف كنید و كنار بگذارید. سپس آناناس را خرد كنید و همراه گردو به پرتقال بیفزائید.
آرد ذرت را با مقدار كمی از آب آناناس مخلوط كنید تا مخلوط یكدستی حاصل شود. این، همان سس است كه در ادامه، مورد استفاده قرار میگیرد.
مخلوط به دست آمده را با آب آناناس و آب پرتقال قاتی كنید و در تابه كوچكی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بیاید. مایه را مرتب هم بزنید تا غلیظ و یكنواخت شود.
اكنون كمی سس روی میوهها و مغزها بریزید تا روی آنها را بپوشاند. بعد آنها را با هم مخلوط كنید.